2015. október 3-án kerül megrendezésre a méltán híres Nagymarosi Ifjúsági Találkozó, mely már 42 éve fogadja az érdeklődő fiatalokat. Kisgyermekektől kezdve kamaszokig, kisiskolásoktól kezdve papokig mindenki jelen van, aki lelkes és egy magával ragadó társaságnak és napnak lenne a részese. A Találkozó témája az elköteleződés – akár Istennel kapcsolatban, akár magánéletben vagy a hétköznapokban. Ez ad keretet a programnak, e köré épülnek a foglalkozások.

Az eseményt adományok és felajánlások segítségével szervezik, tehát a részvétel ingyenes, viszont adományokat szívesen fogadnak, hogy a jövőben is a megrendezésre kerülhessen a találkozó.  Nagymaros Budapestről, a Nyugati pályaudvarról induló vonatokkal közelíthető meg, egy - másfél óra menetidővel kell számolni, valamint szervezés alatt áll a telekocsis megoldás is.

A program október 3-án, szombaton reggel 9 órakor kezdődik egy közös, zenés reggeli imával a Plébániakertben. 10 órakor a nap főelőadását láthatjuk Varga Kapisztrán ferences atya előadásában, majd ezt követi egy szentségimádás a Boanergész együttes kíséretében. 12 órától a fakultációkra (választható programok) kerül sor, 13:30-tól ebédszünet és lehetőség a személyes találkozókra, 15:30-tól énekpróba a 16 órakor kezdődő szentmisére, melyet Palánki Ferenc püspök atya celebrál. A Találkozót egy közös éneklés - Sillye Jenő vezetésével – zárja 18 órától.

Az évente kétszer megrendezett Nagymarosi IFI Találkozó legközelebb 2016. május 16-ra szervezik. Egyéb információt, lelkesítő véleményt, képet, valamint elérhetőséget itt találtok.

Gyertek, mert megéri!

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS

Új város

Új város

Jezsuita bloggerek

Új ifjú