December 19-én újabb rendezvénnyel rukkol elő a sokak számára már nyilván jól ismert Ez az a nap! rendezvénysorozat. 3 remek előadó, sok vidám arc és egy exkluzív helyszín, ami nem más, mint az A38 hajó.

Az Ez az a nap! szervezőiroda 2000 óta szervez nagyszabású keresztény ifjúsági és családi találkozókat a lelki-szellemi megújulás céljából. Az elmúlt 14 évben rendezvényeiken több mint 150.000-en vettek részt az egész Kárpát-medencéből, a színpadokon pedig több mint 30 nemzet képviseltette magát. December 19.-e egy közel sem átlagos pénteknek ígérkezik. A szervezők 3 kiváló előadóval is készülnek. Fellép Pintér Béla, zenész, Henderson Dávid, a Voice tehetségkutatóban feltűnt fiatal énekes, illetve az Agapé Band. A hangulatos zene mellett lehetőség lesz beszerezni a még hiányzó ajándékokat is kedvezményes áron a karácsonyfa alá; keresztény témájú könyveket, CD-ket és naptárakat. Egy különleges este, amelyen lehetőség nyílik a közös ünneplésre mind az elcsendesedés mind a dicsőítés által. A nagy érdeklődésre tekintettel két időpontban is lesz előadás.

Gyere Te is és ünnepeljünk együtt! Jegyek (2990 Ft/db áron) még kaphatók online illetve személyesen a szervezet irodájában és a Westendben. További infók itt!dicsőítés

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS

Új város

Új város

Jezsuita bloggerek

Új ifjú