A nagy kihagyás után ismét jelentkezünk egy Galgás találkozóval. Úgy döntöttünk, hogy engedünk a vendégszeretetnek és idén február 2-án visszatérünk Galgamácsára, ahol már megfordultunk egy hasonló összejövetel keretein belül 2011 decemberében. Remélem emlékeztek még, hogy is volt ez.

Ezen a szombati napon egyrészt a találkozókon és táborban megszokott programokkal várunk 9 órától titeket: az előadásból megtudhatjátok, hogy mik lehettek Jézus kedvenc hobbijai, vagy például, mit is jelent pontosan az, amit minden vasárnap imádkozunk: „… született, de nem teremtmény, az Atyával egylényegű és minden általa lett.”. A témában még jobban elmerülhettek a kiscsoportos beszélgetés folyamán. A napot pedig egy közös szentmisével zárjuk. 17:00-s kezdettel.

A találkozón másrészt több kötetlenebb program is lesz: az energiával teli fiatalokat különböző sportokkal, játékokkal várják a szervezők, az inkább beszélgetni vágyók pedig kézműves foglalkozás közben kapcsolódhatnak ki.
Fontos kérés: Mivel Galgamácsa tömegközlekedéssel nem minden irányból könnyen megközelíthető, ezért kérünk titeket, hogy emiatt nehogy otthon maradjatok! Hívjátok fel Valcsák Rékát a 06/206203771-es telefonszámon és megoldjuk az oda-vissza utatokat.

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS

Új város

Új város

Jezsuita bloggerek

Új ifjú