Pál Feri atya előadásaira egyre többen figyelnek fel országunkban, hiszen Isten csodálatos készségekkel és képességekkel ajándékozta meg őt. Előadásai, gondolatai a spiritualitás mélységeibe vezethetnek bennünket. Persze akkor, ha mi is akarjuk. Akkor, ha ezek az előadások képesek változást elindítani bennünk. Ilyen motivációval indul útnak az Opensky rendezvénysorozat, amelyet a Pálferi Alapítvány lelkes fiataljai álmodtak meg.

Minden hónap első szerdáján különböző előadók várják majd a fiatalokat Budapest belvárosában, azonban az alkalom ettől többről szól. Ugyanis az aktuális témához kapcsolódóan interaktív programokkal folytatódik az este.

A sorozatot rendszeresen látogató fiataloknak pedig lehetőségük van megtapasztalni a közösségbe való tartozást, az előadások témáiról való együttgondolkodást és együtt fejlődést. Keresztény hitünket közösségben tudjuk igazán megélni, ezért rendkívül fontos a közösségbe való tartozást. Ha még nincs közösséged, akkor itt a remek lehetőség!

Az OpenSky arról szól, hogy nyitott vagyok magamra, másokra és az élet magasabb értelme felé! Az előadás sorozat nyitó alkalma október 7.-én lesz, amelyet Pál Feri fog tartani a közösség megtartó erejéről.

Pál Feri szavaival bíztatunk titeket a részvételre: "Ahogy nézem a programot, az erősségének azt látom, hogy megszólítja a teljes embert. Megszólít engem, mint egy olyan valakit, aki szeret bulizni, aki szeret beszélgetni, és gondolkodni valamin, közben pedig megjelenik a spiritualitás is. A szervezők igyekeztek a fiataloknak sok jó programot kitalálni, olyan fiataloknak, akikben van elég nyitottság és érdeklődés, akik nem egyszerűen csak arra vágynak, hogy valaki jöjjön és szórakoztassa őket, hanem szeretnének kreatívan és aktívan csinálni valamit."

Az első cikkünkben az OpenSky főszervezőjéről, Bárányos Edit gondolatait olvashatjuk:
"Filozófiai előképzettségemből adódóan kiemelkedően fontosnak tartom a hatékony gondolkodás elsajátítását és az ésszerű életvezetést. Azért vállaltam a fesztivál szervezésének irányítását, mert rajongok az élményközpontú tudásmegosztás lehetőségéért, az értelmes időtöltésért, a jó beszélgetésekért és az izgalmas programokért. Az a személyes vízióm, hogy egy helyen, minél több fejlődni vágyó fiatal találkozik majd, akik a programok alatt és között inspiráló hatással lesznek majd egymásra. "

A következő részben folytatjuk az OpenSky bemutatását!

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS

Új város

Új város

Jezsuita bloggerek

Új ifjú