Biztosara veszem, hogy ahogyan mi, ti is rengeteg érdekes és értékes témával találkoztak a nagyvilágban. Ha megragadott egy történet, egy ember, egy eszméletlenül izgalmas közeg, most lehetőséged van elküldeni nekünk, hogy mi megmutatva azt az egész országnak, filmet készítsünk róla.

Őszinte vágyunk, hogy olvasóink egyben társ-szerkesztőinkké is váljanak, mivel mi úgy hisszük mindenkiben van valami értékes és fontos.
Küldd meg nekünk a te saját témádat, amitől nem tudsz szabadulni, vagy azt ami épp megváltoztatta az egész életedet! Küld meg nekünk azt a remek gondolatot ami formálni tudott Téged, vagy amelyről úgy véled másoknak is fontos és építő élmény lehet! S ha van kedved még a film készítésébe is beszállhatsz.

Leveledet a Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. címre küld! Írd meg benne egy mondatban, hogy mi az amit konkrétan a figyelmünkbe ajánlasz. Aztán írj hozzá legalább öt mondatnyi rövid leírást, arról hogy szerinted miért fontos az a bizonyos téma.

...epedve várjuk gondolataitokat!
üdv a szerkesztők

Új város

Új város

Jezsuita bloggerek

Új ifjú